ZAMÓW TORT 

Zamówienia składaj z miniumum 14-dniowym wyprzedzeniem, żeby nie stracić terminu!

1. WYBIERZ SMAK

NAJMNIEJSZY TORT TO TAKI NA 10-12 PORCJI.

TORTY PIĘTROWE ZACZYNAJĄ SIĘ OD 30 PORCJI. 

PIĘTRA W PIĘTROWYCH TORTACH MOGĄ BYĆ

W RÓŻNYCH SMAKACH! 

2.WYBIERZ STYL

MOŻESZ WYBRAĆ ZARÓWNO  STYL Z GALERII STYLÓW, JAK

I ZAMÓWIĆ WŁASNY PROJEKT

Z WYMARZONYM MOTYWEM. 

DAJ MI ZNAĆ!

3. KLIKNIJ 'ZAMAWIAM'

WYBIERZ WYMARZONY STYL,

A JA JAK NAJSZYBCIEJ PRZEŚLĘ WYCENĘ TWOJEGO TORTU!

4. ZDRADŹ SZCZEGÓŁY 

W WIADOMOŚCI NAPISZ PROSZĘ DATĘ DOSTAWY TORTU I ILOŚĆ PORCJI.

GOTOWE!

SMAKI SEZONOWE  

WIOSNA/LATO

KLASYK

BISZKOPT WANILIOWY

KONFITURA MALINOWA

KREM WANILIOWY

MALINY, TRUSKAWKI, BORÓWKI

VIVA ITALIA!

BISZKOPT WANILIOWY

KONFITURA MALINOWA

KREM PISTACJOWY

CHRUPKA MALINOWA

MALINY

CYTRYNKA

BISZKOPT WANILIOWY

KONFITURA MALINOWA

KREM SERNIKOWY

LEMON CURD

MALINY

EGZOTYKA

BISZKOPT WANILIOWY

KONFITURA TRUSKAWKOWA

KREM SERNIKOWY

MUS MANGO

KOKOSOWE WAFELKI

SEZAMKI

BISZKOPT CZEKOLADOWY

KONFITURA WIŚNIOWA

KREM CHAŁWOWY

CHAŁWA

SEZAMKI

CARAMEL MACCHIATO

BISZKOPT WANILIOWY

KONFITURA PORZECZKOWA

KREM KAWOWY

CHRUPKA CZEKOLADOWA

SŁONY KARMEL

STYLE

Księżniczka

Leśna Polana

Elegancja

Syrenka

Twój Projekt

Posypane - pracownia, gdzie powstają torty i inne słodycze nie z tej ziemi.

To także platforma z informacjami ze świata słodkiej gastronomii i skarbnica przepisów na pyszne desery. Tutaj odkryjecie sekrety cukiernictwa i dowiecie się, gdzie zjeść dobry deser.

Zadbam o to ja - Asia Banad.